L'ajuntament de Puigcerdà porta a terme un pla d'ampliació i renovació dels vehicles de la Policia Local. Aquest setmana el cos de seguretat ha estrenat un Seat Ateca equipat amb els accessoris policials que el consistori ha adquirit per 48.000 euros en un contracte del tipus rènting a partir del qual pagarà 1.000 euros al mes durant 48 mesos.

L’Ajuntament ha adquirit el vehicle a través del Consorci Català pel Desenvolupament Local i l’Associació Catalana de Municipis.

Des del consistori han explicat que durant aquest 2019 es renovarà part de la maquinària i parc mòbil de la Brigada Municipal i la Policia Local. Enguany s’ha adquirit un nou camió per a les tasques de neteja de la neu, el nou cotxe de la Policia Local i aviat s’adquirirà un nou vehicle per a la Brigada.

Recordem que, a banda dels vehicles, l'equip de govern preveu finalitzar enguany la segona fase d'obres de la nova seu de la policia local. Es situarà als baixos de l'antic hospital i representarà una millora significativa tant per al cos com per als veïns i veïnes.