La carretera de Torà de Tost, al municipi de Ribera d’Urgellet, té fins a 11 punts on hi ha risc de despreniments de terra i roca. Així ho ha constata l’Institut Geològic de Catalunya, que aquests darrers mesos ha inspeccionat la via. Ho ha fet després que l’any passat hi haguessin diversos despreniments en un punt de la carretera que van obligar a tallar-la diversos dies.

És per això que ara l’Ajuntament començarà a buscar fórmules per tal de poder actuar en aquests punts. Tot i això, assenyalent que els recursos econòmics municipals no seran suficient per fer-hi front.

Aquesta via és la única carretera asfaltada que comunica el poble de Torà amb la C14, de manera que quan va quedar tallada només es podia accedir al nucli per pistes forestals.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, ALCALDESSA DE RIBERA D’URGELLET