Aquesta setmana ha començat una nova edició del casal municipal d’estiu de la Seu d’Urgell. En total, més de 140 infants hi prendran part al llarg dels mesos de juliol i agost. Podran realitzar activitats lúdiques i educatives ben diverses al voltant d’un concepte: Harry Potter i les intel·ligències múltiples. Així doncs, s’aprofitarà aquest personatge tant popular per abordar àmbits com la música, la pintura, la lògica o la matemàtica. A més, també realitzaran activitats com ara piscina, passejades amb barca al Rafting parc, teatre o activitats en equipaments culturals, entre d’altres. Aquest casal, organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys d'edat i té la base a l'escola Pau Claris. Enguany compta amb 8 torns diferents i les famílies poden triar entre torns setmanals o quinzenals.