Aquest divendres al migdia, l’Ajuntament de Tremp ha celebrat el ple on s’ha aprovat el cartipàs municipal. Els plens se celebraran cada 2 mesos i a les 7 de la tarda i els regidors que repeteixen mandat es queden moltes de les regidories que portaven. Canvia de mans per exemple cultura, benestar i igualtat, que passa a Rosa Maria Melines, o festes i participació ciutadana que passa a Leonardo Melgarejo. També s’ha aprovat les representacions en òrgans i les retribucions dels càrrecs electes.

Per la seva banda, el grup de Compromís per Tremp s’ha abstingut en tots els punts i ha lamentat que no se’ls hagi inclòs en cap espai, encara que sigui amb veu i sense vot i també ha remarcat que considera que els sous suposen un càrrega més gran que la que hi havia fins ara a l’Ajuntament.

L’equip de govern també ha remarcat que un regidor de compromís participarà a la comissió de Participació ciutadana i transparència i que no es tracta d’un document tancat, que es poden fer canvis que millorin el funcionament del consistori.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP