Alp es prepara per acollir del 12 al 14 de juliol la 9a edició de la Pujada Alp2500, una prova automobilística internacional que forma part del Campionat d’Espanya de Muntanya i és puntuable també pel campionat de Catalunya. En la passada edició, prop d’un centenar de cotxes de rally van desafiar el cronòmetre durant el circuit de 6 km que separa un nucli d'Alp de l'estació de Masella.

La prova, organitzada per Cerdanya Racing, acostuma a aplegar desens d'aficionats del món del motor, que durant el cap de setmana s'apleguen al voltant del circuit per veure els pilots i fer fotografies.

El Festival Motorsport Alp 2500 ofereix una gran varietat d’activitats com a complement a la pujada de velocitat, com un Rally Sprint, una concentració de cotxes clàssics, l'Eco Trobada amb vehicles sostenibles i l'Alp Legend amb cotxes d'exhibició.

La presentació de la prova automobilística es farà dijous vinent a les 20h al Palau d'Esports i Congressos d'Alp.