La fira del Ferro d’Alins ja està al caure. Aquest divendres comença amb les Jornades tècniques de recerca i dissabte i diumenge es podrà veure prop d’una norantena de forjadors treballant ferro i confeccionant la tradicional escultura conjunta.

Precisament enguany la fira celebra el seu desè aniversari, una data que demostra la consolidació de l’esdeveniment i que s’ha volgut posar de manifest amb la presentació de treballs fets sobre la zona.

Aquesta fira no és només un motor econòmic de la Vall Ferrera, sinó que és una record i homenatge a la tradició ferrera del territori.

Enguany el país convidat a la fira és França, ja que s’ha entrat a formar part d’un projecte europeu, i també es comptarà amb una bona representació de forjadors d’Ucraïna.

Parlen al vídeo: XAVIER LLOR, ORGANITZACIÓ FIRA - JOAN ORDI, PRESIDENT PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU - MANEL PÉREZ, ALCALDE ALINS