L'ajuntament de Puigcerdà porta a terme aquests dies una actuació de millora als carrers de Vilallobent. Concretament, els treballs es concentren a la plaça Major i als carrers Major, Central i Serrat. Això representa un total de 2650 metres quadrats de superfície. L'equip de govern veu necessari fer treballs de manteniment en aquests vials, on fa molts anys que no s'hi actua.

Es preveu que les obres, que suposaran una inversió municipal de 48.000 euros, acabin a finals de mes, just abans de l'agost, quan el poble augmenta consideradament el nombre d'habitants degut al gran volum de segones residències.

Per altra banda, després de l'estiu l'ajuntament preveu actuar també al carrer Oceja de Vilallobent, on es renovarà el paviment i la xarxa de llum i clavegueram.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ