Els hotelers de l’Alt Urgell preveuen un estiu irregular pel que fa a l’ocupació. Ara per ara, les previsions apunten a una mitjana del 40%, tot i que es confia amb les reserves d’última hora per remuntar una mica. De moment, el mes de juliol és el que es presenta més fluix.

L’ocupació serà força superior al setmebre gràcies als Campionats del Món de Piragüisme que es disputaran al Parc del Segre. Aquesta prova, i els entrenaments previs, justament, ja fa uns quants mesos que estan donant vida als hotels de la Seu.

El sector apunta que les competicions esportives de primer nivell al Parc del Segre els ajuden molt a passar les temporades més baixes. És per això que ja estan preocupats per l’any que ve, perquè el calendari de proves serà molt reduït en comparació amb altres anys.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASS. HOTELERS ALT URGELL