El Sedis Bàsquet ha confirmat que el Cadí la Seu podrà disputar la temporada que ve l’Eurocup Women, la segona competició continental de bàsquet femení. Tot i que esportivament s’havia guanyat ser-hi, en acabar tercer a la lliga Dia, calia garantir el suport econòmic i un gruix de plantilla suficient per assumir dues competicions simultànies, l’espanyola i l’europea.

Des de l’Ajuntament de la Seu, mentrestant, s’han mostrat molt contents per la promoció que això suposarà per a la ciutat.

Per tal de poder assumir aquesta participació europea, el club ha rebut una ajuda complementària de l’Ajuntament de la Seu, la Diputació de Lleida i la Generalitat, així com d’alguns patrocinadors privats.

Parlen al vídeo: PEP RIBES, DIRECTOR ESPORTIU SEDIS BÀSQUET - PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL