Després de les primeres visites institucionals d’aquests darrers dies, el nou alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor i futur alcalde, Francesc Viaplana, han fet aquest dijous al migdia la primera visita a l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros. Un dels temes abordats ha estat la possibilitat que els pacients alturgellencs puguin fer ús de la UCI de l’hospital de Meritxell i que els pacients o doctors andorrans tinguin beneficis per ser tractats o passar consulta a l’hospital de la Seu. Fàbrega ha explicat que la reunió ha estar molt positiva i cordial. En aquest sentit, ha celebrat que l’ambaixador veu bé i necessari aquest intercanvi. De fet els ha informat que aquesta mateixa setmana ja ha enviat una petició al ministeri de Sanitar perquè avalui la situació. Ara Fàbrega li farà arribar una documentació complementària per tal que Ros també l’adjunti al ministeri. Tot i això, l’ambaixador els ha transmès que és viable assolir aquest acord d’intercanvi.