La Catedral de Santa Maria d’Urgell serà un any més la seu del concert inaugural del Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FEMAP. Una estona abans es farà a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la tradicional recepció inaugural. Tots dos actes comptaran amb la presència del president de la Generalitat Quim Torra. Pel que fa al concert inaugural, aquest anirà a càrrec del grup creat per a l’ocació, Ensemble Flandriae-Pyrenaei que agrupa diferents artistes de Flandes i Catalunya per interpretar música barroca d’ambdues regions. En aquesta nova edició el FeMAP realitzarà un total de 53 concerts repartits en 36 municipis de la Catalunya sud i nord i Andorra, amb 21 programes musicals diferents i la participació de més de 200 intèrprets. La principal novetat és la presència de Flandes com a país convidat, el que suposarà que gairebé una vintena dels concerts del festival estiguin protagonitzats per músics flamencs amb 7 programes diferents.