L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor i futur alcalde, Francesc Viaplana, han fet aquest dimecres la primera visita institucional a l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra. Entre les qüestions que s’han abordat hi ha la possibilitat que el Bisbat d’Urgell cedeixi part de l’edifici del Seminari per tal que pugui acollir els estudis universitaris d’Inefc que començaran properament a la ciutat.

A la trobada amb el copríncep d’Andorra també s’ha abordat la qüestió de l’intercanvi sanitari entre els hospitals de Meritxell i la Seu.

Fàbrega visitarà aquest dijous a l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros, per abordar aquesta qüestió. En les darreres hores, i en declaracions a l’Ara Andorra, Ros ha recordat que aquest és un tema que han de negociar directament els governs espanyol i andorrà, i no l’Ajuntament de la Seu.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL