L’Ajuntament de Ribera d’Urgellet vol posar en marxa un pla global de millora i renovació dels serveis bàsics de tots els nuclis del municipi. Actualment hi ha un greu dèficit en matèries com el subministrament d’aigua potable, clavegueram o recollida d’aigües pluvials. En aquest darrer cas, la problemàtica es nota més en pobles amb pendent, com el Pla de Sant Tirs o Arfa, on els carrers s’acaben inundant.

Aquest primer any i mig de mandat, doncs, planificaran les actuacions que cal fer i buscaran el finançament per tirar-les endavant. Una d’elles podria ser el nou Pla d’Obres i Serveis. De moment, el que s’ha descartat és privatitzar la gestió de l’aigua.

A més, també es vol anar substituint l’enllumenat de tots els nuclis del municipi per leds.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, ALCALDESSA DE RIBERA D’URGELLET