Ja es pot visitar al vestíbul de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà l’exposició “Esglésies, ermites i capelles de la Terreta, 1000 anys d’història”. Una mostra fotogràfica que fa un repàs pels diferents temples de la zona, i fins tot en situa alguns dels quals no es tenia constància o bé no estaven localitzats.

Aquesta és la cinquena exposició que acull l’arxiu comarcal sobre el patrimoni de la Terreta, una forma de divulgar la riquesa del territori, al mateix temps que preservar la documentació. També s’ha fet entrega de totes les fotografies a l’arxiu per tal de ser digitalitzades. Aquesta exposició és fruit de les recerques anuals que es fan promogudes per l’Associació Fem Terreta, la qual també vetlla pel manteniment de tots aquests temples.
La mostra es pot visitar fins al proper 31 de juliol a l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: LLUÍS COLOMÉS, AUTOR EXPOSICIÓ