L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, es reunirà aquest dijous amb l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros. Serà la primera visita que farà a l’ambaixada com a nou alcalde de la ciutat, però assegura que no serà només de cortesia, sinó que hi anirà amb una demanda concreta. Aquesta serà que Ros ajudi a que el govern espanyol faci la part que li pertoca per tal que els hospitals de la Seu i Andorra puguin col·laborar en matèria sanitària.

Aquesta setmana també està previst parlar del tema amb el Departament de Salut. L’objectiu seria que, un cop aconseguit el vist-i-plau de totes les administracions superiors, els tècnics ja puguin començar a treballar. Alguns aspectes de cooperació podrien ser que els pacients de l’Alt Urgell poguessin fer ús de la UCI de l’hospital de Meritxell i que metges especialitses andorrans poguessin passar consulta a la Seu.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL