Aquest cap de setmana La Pobla de Segur i el Pont de Claverol celebren la quaranta-unena Diada dels Raiers de la Noguera Pallaresa. Una festa que començarà divendres al vespre amb la Tallada del pi i que la seguiran tot un gruix d’activitats culturals, esportives, lúdiques i gastronòmiques fins al diumenge amb la tradicional baixada de rais pel Noguera Pallaresa des de la presa de Llania fins al Pont de Claverol. I el recorregut dels rais es pot anar seguint i parant en diferents punts per veure’ls baixar.
Al llarg del cap de setmana hi ha activitats per a tots els públics i edats relacionades amb la cultura raiera i el territori. En destaca la dotzena Espardenyada, una cursa de muntanya que recorre indrets naturals del voltant de La Pobla. I també s’omple de màgia el riu la nit el divendres amb l’espectacle Quan no tocàvem de peus a terra.