Des de divendres i fins diumenge Alp ha celebrat la seva festa Major, coincidint amb Sant Pere, patró de la localitat. Durant aquests dies, els veïns i veïnes i alguns visitants han pogut gaudir de diferents activitats, les quals van començar divendres al vespre amb el repicament de campanes i el sopar popular a la plaça major, amenitzat per Pep Lizandra i el seu acordió. Després, els dimonis de Puigcerdà van omplir de foc els carrers del nucli urbà. Dissabte, Sant Pere, ha tingut lloc la tradicional missa i el cercavila amb els gegants i grallers. Des de l'ajuntament s'han mostrat satisfets de com ha anat la festa major, que sempre compra amb propostes per a totes les edats.

El nou equip de govern ha agraït la feina feta a l'antic alcalde i regidors, els quals van deixar a punt el gruix de la festa major. Ha avançat que, de cares a l'any vinent, vol introduir noves activitats per atraure més públics.

La festa major d'Alp també ha comptat amb ball de tarda i de nit, jocs per a la mainada, inflables, un partit de futbol, campionat de botifarra o la Nit jove.

A banda, aquest dissabte tindrà lloc el campionat de Rummikub al casal d'avis i diumenge el de tir al plat al pla de la Baga. I el cap de setmana del 13 i 14, es celebrarà la Pujada Alp 2500.

Parlen al vídeo: CARLES ADSERÀ, ALCALDE D'ALP