Aquest divendres passat al vespre, en motiu del dia internacional de l’Orgull LGBTI, es va organitzar a Tremp la primera festa de la diversitat. Una festa on s’hi van sumar força joves de la comarca i on es va pintar un pas de vianants amb la bandera de l’arc de Sant Martí.

Aquesta però no és la primera activitat que es du a terme per visibilitzar aquest col·lectiu. El passat 14 de juny, de la mà del club de cinema El Projector, es va passar la pel·lícula Pride. Aquestes accions pretenen mostrar què és la diversitat afectivo-sexual, amb la voluntat de portar a terme accions positives que generin pedagogia i s’elimini estereotips que parteixen generalment de la desconeixença.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA MELINES, REGIDORA AJUNTAMENT DE TREMP ROSA MARI COLOMINA, TÈCNICA SERVEI D’ATENCIÓ INTEGRAL PALLARS JUSSÀ