El Centre d’Interpretació dels senyors de Caboet, situat a l’església de Sant Serni de Cabó tornarà a oferir aquest estiu diverses jornades de portes obertes. L’Associació d’Amics de Caboet obrirà l’església durant 9 dissabtes dels mesos de juliol, agost i setembre per tal que tothom qui ho vulgui pugui conèixer el patrimoni lligat al linatge dels Caboet i també al facsímil dels Greuges de Guitard Isarn, detat entre 1080 i 1095 i considerat un dels documents més antics en llengua catalana. Aquest serà el segon estiu que s’obrirà tants dies, ja que l’any passat l’experiència va ser positiva.

A més, enguany amb motiu del centenari de la seva mort també s’homenatjarà a l’historiador i jurista Joaquim Miret i Sans. Va ser qui va descobrir i difondre els Greugers de Guitart Isarn i les Homilies.

Les visites es podran fer de 10 del matí a una del migdia, excepte la del dissabte 3 d’agost, que s’ampliarà de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Parlen al vídeo: MONTSE RIU, MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ D’AMICS DE CABOET