'SHREK' és la nova aposta de l'associació Cerdanya Musical, que estrena aquest divendres a la nit al Casino Ceretà de Puigcerdà. Després de portar a escena obres més encarades als adults, enguany ha optat per un musical adreçat a un públic familiar. Es tracta d'una obra molt coneguda, basada en la pel·lícula estrenada el 2001. El protagonista, un ogre que deixarà d'estar sol al seu pantà per viure mil i una aventures al costat d'un ruc i de diferents personatges de contes de fades que s'anirà trobant pel camí.

Després de Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó, Sister Act, Moulin Rouge i Hoy no me puedo levantar, Shrek és el vuitè musical que estrena la companyia ceretana. En aquest cas, un dels reptes de l'obra és el vestuari i la decoració, que endinsa el públic en un món de fantasia.

L’associació Cerdanya Musical està formava per per una quarantena d'integrants, tots aficionats al món del teatre i dels musicals. Enguany la companyia compta també amb un grup de nens i nenes, que també canten i ballen.

Les funcions són aquest divendres 28 de juny a les 22h de la nit, dissabte a les 20.30h i diumenge a les sis de la tarda. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

Com sempre, el musical de l’Associació Cerdanya Musical donarà el tret de sortida a la Setmana Cultual del Roser de Puigcerdà, que compta més d’una vintena de propostes que s’allargaran fins al 14 de juliol.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL