Aquest dissabte, el telefèric de la Vall Fosca, un accés molt singular al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici comença temporada. Una temporada que s’allargarà fins al 30 de setembre i que enguany té com a novetat la combinació amb el Bus del Parc Nacional que sortirà de l’estació de tren de La Pobla. Una iniciativa que s’ha fet realitat a partir del projecte europeu Last Mile que busca solucions innovadores i flexibles que permetin als visitants de zones rurals turístiques fer el darrer tram del recorregut de manera sostenible.
Enguany també es pot adquirir el tiquet conjunt de telefèric i museu Hidroelèctric de Capdella, fet que complementa la visita al Parc Nacional amb conèixer una part molt important de la història de la Vall Fosca.
I el telefèric també formarà part del Festival de Senderisme de la Vall Fosca d’aquest juliol ja que inclou diferents activitats vinculades amb el telefèric, el parc nacional i la declaració Starlight.