El 98,1% dels alumnes de l’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell que es van presentar a mitjans de juny a les proves de la selectivitat han aprovat. Això vol dir que l’han superat 51 dels 52 estudiants que hi concorrien. A nivell català han aprovat el 96,42% dels alumnes, de manera que l’alumnat de la Seu d’Urgell ha superat la mitjana catalana. Pel que fa a la nota mitjana a la Seu, aquesta s’ha situat en un 6,63, mentre que a nivell català la mitjana ha estat de 6,61. En aquest cas, doncs, els alumnes alturgellencs també s’han situat per sobre del nivell català. Un cop feta la mitjana amb els expedients acadèmics, la mitjana definitiva d’accés a la universitat ha quedat en un 7,24, una xifra també superior a la de Catalunya. Des del centre també han destacat el 100% d’aprovats a la prova externa per obtenir el títol de baccalauréat, corresponent a la primera promoció de Batxibac que s’ha fet a la Seu.