La quarta edició de la Cerdanya Cycle Tour tindrà lloc el diumenge 21 de juliol, en comptes de celebrar-se al setembre com en les passades edicions. L'organització ha optat per avançar-la, per adaptar-se millor a les preferències dels participants. Es tracta d'una marca ciclista internacional on hi acostumen a participar més de 500 persones, vingudes de Catalunya i també de països com França, Bèlgica, Regne Unit, EEUU i Canada.

La marxa tindrà enguany tres recorreguts: Endurance 182 km, Medial 141km i Sport 86 km. Els participants sortiran d'Alp i rodaran per indrets de l’Alta i la Baixa Cerdanya, el Conflent i el Capcir, com Aiguatèbia, Puigcerdà, Llívia o Font-romeu.

Recordem que La Cerdanya Cycle Tour, prova organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, és una marxa no competitiva. Als participants més ràpids, de més edat o més joves se'ls entrega un premi simbòlic al finalitzar la prova.