Puigcerdà donarà aquest divendres a la nit el tret de sortida a la Setmana Cultural del Roser, una iniciativa que enguany arriba a la 24a edició i que té per objectiu oferir diferents propostes culturals a veïns i visitants just abans de la festa major. Enguany la setmana creix fins a 17 dies en els quals la vila s'omplirà de teatre, concerts o trobades. Des del consistori han explicat que l’objectiu d’aquesta setmana és apropar la cultura a tots els públics.

Com sempre, l’associació Cerdanya Musical serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la Setmana Cultural. Enguany amb el musical Shrek. Altres propostes d’aquesta setmana són la tretzena edició de la Festa Multicultural, el concert inaugural del FeMAP, la Nit Bruixa o la fira de pintors. En aquesta ocasió també s'ha volgut donar protagonisme a les activitats que fomenten les tradicions catalanes, com ara castells, la 22a Trobada de Poesia o el concert d'Eric el Català.

Així doncs, la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà dona pas a un conjunt de propostes festives i educatives, com la Universitat d’Estiu, la Festa Major i la quarta edició del Festival transfronterer d’Arts Escèniques.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ