L'ajuntament de Puigcerdà està pendent de rebre el permís de l'Agència Catalana de l'Aigua per començar a executar la primera fase del nou parc fluvial a la ribera del riu Querol. Es tracta d'un nou espai d'oci que, un cop finalitzat, ocuparà un tram de dos quilòmetres, des de l’antiga farinera fins al pont del Teixidor. La primera part de l'actuació es concentra en una zona de 1300 m2 situada a tocar de la Colònia Simon. Fa temps que el consistori té el projecte redactat i ara espera tenir aquest vist-i-plau per desencallar-lo.

És un dels grans projectes de l'equip de govern ja que esdevindrà una de les principals zones verdes de Puigcerdà.

El projecte preveu l’adequació d’un camí per passejar, una zona enjardinada a tocar del riu, gronxadors per als infants i un mirador.

El nou parc fluvial servirà, doncs, per revitalitzar la colònia Simon, situada en un extrem del terme municipal i separada del nucli urbà pel polígon industrial de l'estació.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ