L’Ajuntament de Coll de Nargó no renuncia a poder regular l’accés a les basses del Codó ja aquest estiu. Tot i que el temps és molt just, ja que la temporada de bany ja ha començat, el consistori vol mirar d’accelerar al màxim els tràmits i els treballs necessaris per tal de limitar l’accés a aquest espai de bany natural. Des del consistori remarquen que alguns esdeveniments, com ara les eleccions municipals, han fet que tot plegat s’hagi endarrerit.

En aquest sentit, l’aparcament s’habilitarà al costat de la carretera de Sallent, justament a la zona on ara mateix ja s’estaciona de forma lliure.

Recordem que la regulació preveu un accés màxim de 20 vehicles a l’espai, de manera que com a molt podrà haver-hi 100 persones de forma simultània a les basses. També es prohibirà el bany dels animals de companyia, un fet que ara està molt extès.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ