La Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida mantindrà la matrícula oberta dels cursos que tindran lloc a la Seu d’Urgell mentre quedin places lliures i fins al dia anterior a l’inici de cada formació. El centre oferirà un any més la possibilitat de realitzar 7 cursos a la ciutat, que tindran lloc del 15 al 19 de juliol. Aquests no només s’adrecen a estudiants, sinó que també són oberts a la població en general. Pel que fa a les temàtiques, n’hi ha de fotografia, d’escriptura teatral, de música, de matemàtiques o de pedagogia, entre d’altres. Aquestes activitats acadèmiques de la Universitat d’Estiu a la capital alturgellenca tindran lloc al centre cultural Les Monges. La Seu d’Urgell fa 25 anys que acull part de l’oferta d’estiu de la UDL i, des d’aleshores, s’hi han realitzat 333 cursos.