La Seu d’Urgell acollirà aquests mesos d’estiu una setantena d’acivitats culturals. Aquest dimecres s’ha donat a conèixer l’agenda dels mesos de juliol, agost i setembre, on s’hi han agrupat tant les activitats que organitza el propi Ajuntament, com la resta de propostes culturals. Entre aquestes darreres, destaca el Femap, la Trobada d’Acordionistes o el Retaule de Sant Ermengol. Pel que fa a les activitats organitzades per l’Ajuntament, destaquen dues propostes de circ.

També destaca el teatre de festa major, que anirà a càrrec del Mag Lari, així com les nombroses exposicions a la Cuina i Sant Domènec o les activitats a l’Espai Ermengol. També s’han programat activitats per als més petits, entre les que destaca el concert del Pot Petit.

Parlen al vídeo: ALBERT GALINDO, DIRECTOR DE CULTURA DE LA SEU - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE LA SEU