On també s’ha celebrat força la revetlla de Sant Joan ha estat a l’Alt Urgell. Com de costum, el tret de sortida l’ha donat l’arribada de la Flama del Canigó. Desenes de voluntaris han fet possible que el foc provinent d’aquesta muntanya de la Catalunya Nord, símbol de la unitat dels Països Catalans, arribés arreu del país. A la Seu d’Urgell ho ha fet al final de la tarda de diumenge i s’ha passejat per la ciutat fent Marxa Nòrdica. I és que els encarregats de dur-la fins a l’Ajuntament han estat membres de l’Associació Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus, ajudats pels Diables de l’Alt Urgell i altres veïns i veïnes, entre ells el mateix alcalde, Jordi Fàbrega, que és qui ha fet l’últim relleu fins a les portes del consistori. En altres poblacions de la comarca, la flama també ha arribat de forma singular. Així, a Coll de Nargó l’han rebut els raiers i a Organyà ha arribat fent marxa atlètica.