El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha posat en marxa la campanya “També és cosa meva. Per un Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGTBIfòbia”. Seguint la iniciativa de campanyes anteriors, aquesta posa el focus en l’entorn i en la necessitat que quan algú detecti una conducta sexual agressiva o homòfoba no miri cap a una altra banda.

Així, una de les accions més visibles serà la col·locació de punts lila a les festes majors més importants de la comarca.

Pel que fa al material, aquest es començarà a repartir durant les festes majors, tot i que se n’anirà donant al llarg de l’any en altres activitats d’oci que es duguin a terme. La campanya també ofereix informació per tal que tothom sàpiga on adreçar-se en cas de necessitar ajuda, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, CONSELLER COMARCAL JOVENTUT EN FUNCIONS - SÍLVIA TRIGUERO, TÈCNICA COORDINADORA DEL PROJECTE