L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts al migdia la cloenda del curs 2018-2019 del Pla Educatiu d’Entorn. S’ha fet un reconeixement a la feina feta pel grup de voluntaris que han participat en els projectes educatius d’aquest pla, que pretén afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, vetllar per l’equitat i afavorir la cohesió social a la ciutat. D’altra banda, també s’ha aprofitat per fer un reconeixement a tots aquells mestres dels centres educactius del municipi que enguany es jubilen.

Un dels homenatjats ha estat l’històric director de l’escola Albert Vives, que l’any que ve ja no començarà el curs després de 23 anys al capdavant del centre.

L’acte ha finalitzat amb la projecció d’un vídeo que recull les diverses activitats del Pla Educatiu d'Entorn durant el curs.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ISIDOR ALBERICH, DIRECTOR DE L’ESCOLA ALBERT VIVES