L'alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira repetirà com a diputat a la Diputació de Girona. La composició del nou ple de l'ens provincial es va conèixer fa només uns dies després que els diferents partits – a excepció de la CUP- hagin fet arribar a la junta electoral les llistes amb els noms dels seus representants.

Així doncs, JxCat tindrà 11 membres, entre els quals hi haurà Piñeira. En el mandat 2015-2019 –en què CiU ha governat amb majoria absoluta a la Diputació– Piñeira ha estat el vicepresident segon de l’ens, el portaveu de l’equip de govern i el responsable de l'àrea de Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Esports i Benestar. En aquesta legislatura no s'ha concretat si repetirà en aquesta mateixa àrea ja que primer cal fer el ple de constitució de l'ajuntament de Puigcerdà i el del cartipàs.

A més dels 11 membres de Junts, ERC tindrà 9 representants a la diputació de Girona, PSC 4 i Independents de la Selva, Tots Per Empordà i la Cup comptaran amb un membre cadascun a l'ens provincial.