Aquest divendres 21 de juny obrirà les seves portes la piscina municipal d’estiu de la Seu d’Urgell. Enguany, la temporada de bany s’allaragrà fins el diumenge 1 de setembre. Per donar el tret de sortida a aquesta campanya, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest divendres una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta per a tothom. La instal·lació obrirà diàriament a les deu del matí i tancarà les portes a les vuit del vespre. La piscina municipal també acollirà la ja tradicional jornada del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà diumenge, 14 de juliol. Un any més, l'Ajuntament de la Seu manté les mateixes tarifes de la temporada passada, tant en l’entrada de dia com en els abonaments. La Diputació de Lleida subvenciona part de la contractació dels socorristes.