Dels 17 ajuntaments de Cerdanya només un tindrà, durant els propers quatre anys, una alcaldessa. Montse Medalla estarà al capdavant del consistori d'Urús, després d'aconseguir el major nombre de vots dels electors en les darreres eleccions municipals. Al ser un municipi petit, els veïns i veïnes escullen directament els seus representants, que en aquest cas són 5 regidors. Montse Medalla ocupava el número 2 de la llista de Junts, que va ser amb diferència la candidatura més votada, molt per davant de la del PP i la de Compromís per Urús.

Històricament, Cerdanya ha comptat amb poca representació femenina al capdavant dels ajuntaments. És per això que Medalla ha animat a fer el pas a totes aquelles dones interessades en fer política municipal.

L'alcaldessa d'Urús ha avançat que dos dels projectes més importants d'aquesta legislatura són la construcció d'un nou col·lector d'aigua que connecti amb la depuradora de Das i la millora del cementiri.

L'ajuntament d'Urús, doncs, compta actualment amb 4 regidors de Junts i 1 del PP, ja que a última hora un membre de la llista de Junts ha renunciat al càrrec i això ha fet entrar al consistori a l'integrant de la llista popular.

Parlen al vídeo: MONTSE MEDALLA, ALCALDESSA D'URÚS