Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat ja tenen a punt la temporada d’estiu i, amb la idea d’atraure cap a la muntanya el turista que arriba a Barcelona, s’ha fet una presentació i exposició dels actius de muntanya fins al 31 de juliol a l’estació de Ferrocarrils de Plaça Catalunya.

Les estacions pallareses precisament cada any augmenten el nombre de visitants durant l’època d’estiu, de manera que ajuda a desestacionalitzar el turisme fora de les temporades de neu. I enguany també es compta amb novetats.

Altres aspectes que es remarquen són l’increment de turisme internacional, tan a l’estiu com a l’hivern, i la promoció de les activitats que es fan als fons de vall i dels esports d’aigua. Ferrocarrils ha destacat que col·labora estretament amb els parcs naturals i nacional per promocionar el territori.

Parlen al vídeo: RICARD FONT, PRESIDENT FGC - XAVIER BIGORDÀ, DIRECTOR SKIPALLARS