Puigcerdà s'ha omplert aquest diumenge de gegants, amb motiu de la 7a Trobada de Gegants i Grallers de la vila. A les 10 del matí ha tingut lloc la tradicional plantada de figures a la plaça Santa Maria i a les 10,30h la colla castellera de Cerdanya ha fet una actuació per donar el tret de sortida a la trobada. A partir de les 12, els gegants i gegantons de les 9 colles participants, Puigcerdà, Vilallobent, Igualada o Esplugues de Llobregat, han recorregut els carrers del nucli urbà, acompanyats del grup musical Batukada.

Al voltant de les dues, tots els gegants s'han aplegat als peus del campanar per protagonitzar el ball final. Després s'ha fet entrega de recordatoris a totes les colles participants.

Parlen al vídeo: RAFA JIMÉNEZ, PRESIDENT COLLA GEGANTERA PUIGCERDÀ - ESTER JIMÉNEZ, CAP COLLA GEGANTERA PUIGCERDÀ - CISCO MARTÍN, PRESIDENT COLLA GEGANTERA ESPLUGUES LLOBREGAT