La Rialp Matxicots ja ha superat de llarg el nombre d’inscrits de l’any passat i, a més, durant aquest mes de juny ofereix inscripcions a preu reduït. Enguany la Rialp Matxicots fa 10 anys i per celebrar-ho ha volgut acostar encara més l’esdeveniment a tots els públics organitzant més activitats d’animació durant el cap de setmana, inclòs un concert dissabte nit a la zona de la cursa.
Però la celebració d’aquests deu anys també porta canvis en els recorreguts, sempre però resseguint racons amb essència del Pallars Sobirà que no deixen indiferent a ningú. El 14 i 15 de setembre hi haurà recorreguts per tothom, torna l’Extrem, amb 84 km i 6.800 metres de desnivell positiu, però també hi ha la Marató, amb 48 kilòmetres, la Mitja, amb 24, i la Caminada, amb 11 km de camins, pistes i corriols per la Vall d’Àssua.
Falta menys de tres mesos perquè arribi i els organitzadors ja estan treballant de valent perquè sigui tot un èxit.