Jordi Fàbrega s’ha estrenat en l’alcaldia de la Seu d’Urgell amb una visita al Taller Claror. Aquest ha estat un dels primers actes públics del batlle, que ha estat acompanyat dels regidors d’Esquerra i futurs integrants de l’equip de govern, Francesc Viaplana i Marian Lamolla. Durant la visita, l’alcalde i els regidors han estat acompanyats per la directora del centre Carmen Sebastià i la presidenta de la junta directiva de la Fundació del taller, Tile Nadal.

L’alcalde i els regidors han pogut conèixer de primera mà les diferents activitats que porten a terme els usuaris d'aquest centre. El Taller Claror dona atenció, suport i prestació de serveis a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de l'Alt Urgell. A més, també disposa d’una residència amb una dotzena de places.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL