Un foc ha afectat aquest diumenge al matí un bloc de quatre plantes situat al número cinc del carrer Molins de Puigcerdà, a tocar de la plaça Cabrinetty. Segons han informat els Bombers, l'incendi hauria començat al voltant de les 11 a la cuina de la segona planta de l'immoble.

El sinistre va obligar a evacuar una dotzena de veïns, alguns dels quals van quedar atrapats a les plantes superiors. L'ajuntament els ha facilitat allotjament en hotels propers. Cinc persones van ser ateses a l'Hospital de Cerdanya per intoxicació lleu de fum.

En les tasques d'extinció hi van participar fins a vuit dotacions, les quals van poder donar per controlat l'incendi a tres quarts de dotze del migdia. Els tècnics municipals van fer una revisió de l'edifici davant de possibles danys estructurals i van optar per precintar-lo.
Aquest dilluns al matí els veïns esperaven poder tornar a casa, mentre els tècnics i un pèrit comprovaven l'estat de l'edifici. Des de l'ajuntament han informat a aquest mitjà que sembla ser que l'immoble no ha patit danys estructurals significatius tot i que els veïns no podran tornar a casa fins que no s'hagin fet tasques de neteja.