Aquest dilluns al matí han estat citats a declarar al jutjat de Tremp els cinc investigats per les manifestacions a la rotonda de La Pobla de Segur del dia 21 de febrer en motiu de la vaga general. Han entrat a dos quarts de deu acompanyats de la seva advocada i enmig de desenes de persones que s’han apropat a la porta dels jutjats per donar-los suport. En una hora justa tots cinc han tornat a sortir ja que s’han acollit al dret a no declarar.

A la sortida han estat rebuts per encara més persones que al llarg d’aquesta hora s’han anat aplegant a la porta del jutjat per donar-los suport. Entre els concentrats hi havia 3 alcaldes. Un cop els investigats s’han acollit al dret de no declarar, la investigació seguirà el procediment pertinent que el jutge decideixi.

Parlen al vídeo: PEP PLANA, INVESTIGAT