Albert Piñeira ha estat reelegit alcalde de Puigcerdà gràcies a la majoria absoluta obtinguda per Junts en les darreres eleccions municipals. Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al Museu Cerdà el ple de constitució de l'ajuntament de la capital ceretana, que recordem està format per tretze regidors. Així doncs, Piñeira enceta el seu tercer mandat consecutiu en majoria.

El nou consistori de Puigcerdà el conformen 9 regidors de Junts: Albert Piñeira, Pere Valiente, Carme Mas, Marta Rufiandis, Domingo Mora, Mar Quera, Pere Tor i dues noves cares, Àlex Rubio i Alba Guirao; 3 d’Esquerra Republicana de Catalunya: Joan Manel Serra, Roser Carré i Àngel Llobell; i 1 regidora del Partit Popular: Meritxell Forment. Els regidors a l'oposició tenen la intenció d'aportar noves idees a l'ajuntament i vetllar pel seu bon funcionament.

En el torn obert de paraula, l’alcalde ha exposat el programa de govern per a la propera legislatura 2019-2023, i que ha agrupat en 9 capítols, entre els quals hi ha urbanisme i espai públic, aparcaments i mobilitat, equipaments, estat del benestar o promoció econòmica.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - JOAN MANEL SERRA, REGIDOR ERC PUIGCERDÀ - MERITXELL FORMENT, REGIDORA PP PUIGCERDÀ