Maria Pilar Cases ja és la nova alcaldessa de Tremp després que dissabte al migdia obtingués 7 vots en el ple d’investidura, els d’Esquerra Republicana i els de Junts per Tremp, un més que Sílvia Romero, de Compromís per Tremp.

Maria Pilar Cases ha destacat també que encara aquests quatre anys amb molta il·lusió, dedicació, esforç i constància.
L’equip de govern estarà format per aquests 7 regidors de les dos formacions, 4 d’Esquerra i 3 de Junts per Tremp, de manera que es reitera el pacte que ha governat el consistori aquesta darrera legislatura. A més, 5 dels regidors repeteixen i mantindran algunes de les regidories que ja encapçalaven.
La sala de plens va quedar petita davant de l’expectació que el ple d’investidura ha generat.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP