L’alcalde de la Seu d’Urgell en funcions, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran en funcions, Montserrat Bonet, han dedicat el seu darrer dia en el càrrec a felicitar a un padrí centenari. Es tracta d’Antoni Bolló, que aquest dijous ha fet 102 anys. Fill dels Castells, a les Valls d’Aguilar, Bolló hi va viure fins als 70 anys, quan es va instal·lar a la Seu. Quan se li pregunta quin és el secret per arribar a aquesta edat, ho té clar.

Aquest ha estat pràcticament l’últim acte públic de Batalla com a alcalde, abans de la constitució del nou ajuntament aquest dissabte, i s’ha mostrat satisfet d’haver pogut tancar així els 11 anys d’alcaldia.

Antoni Bolló té sota seu a tres generacions i, de fet, el seu besnét ja és major d’edat.

Parlen al vídeo: ANTONI BOLLÓ, PADRÍ CENTENARI - ALBERT BATALLA, ALCALDE EN FUNCIONS DE LA SEU D’URGELL