L’informe encarregat a l’Autoritat Aeronàutica Suïssa per homologar el sistema GPS recomana fer canvis en la maniobra d’aterratge a l’aeroport d’Andorra la Seu. El document l’ha fet públic el ministeri de Foment, després que s’hi comprometés la setmana passada el seu titular en funcions, José Luis Ábalos, des de la Trobada Empresarial al Pirineu. Entre els aspectes més destacats d’aquest informe hi ha aquesta recomanació per tal que la maniobra d’aterratge s’inicii des d’un punt més elevat. D’aquesta manera es vol incrementar el marge de seguretat, tenint en compte l’orografia complicada del terreny i la proximitat de les muntanyes. Al document també s’assenyala la necessitat de fer nous vols de prova i s’indica que les dificultats tècniques i de seguretat operacional han fet modificar el projecte inicial de manera considerable. També es destaca que el ministeri de Foment atorga una gran importància al desenvolupament d’aquest equipament.