Junts pel Pont de Suert i Compromís pel Pont de Suert han fet públic aquest dijous el pacte amb el qual governaran l’ajuntament els propers 4 anys. Un acord on es reparteixen l’alcaldia i el lloc de primer tinent d’alcalde a tres i 1 any.

Tot i així, no entren a l’equip de govern els 3 regidors de Compromís, només entra la cap de llista, Olga Escoll.

S’ha remarcat que les línies generals dels dos programes segueixen una mateixa direcció, precisament tots 2 porten la promoció turística al capdavant.
A Sort també s’ha arribat a un acord d’investidura i estabilitat, en el qual Junts per Sort facilita dissabte la investidura de Raimon Monterde com a alcalde i la governabilitat de Som Poble, tot i que ho farà en minoria ja que Junts no entra a govern.
A la Seu d’Urgell Junts per la Seu i Esquerra ultimen les negociacions per a un pacte a l’Ajuntament. Segons les darreres informacions publicades, el candidat de Junts, Jordi Fàbrega, i el d’Esquerra, Francesc Viaplana, es partirien l’alcaldia de forma proporcional als 5 i 4 regidors que tenen respectivament. Així, Fàbrega l’ocuparia 27 mesos i Viaplana 21. Tot i això, des dels dos partits encara no ho han volgut confirmar i han assegurat que segueixen treballant per arribar al millor acord possible per a la ciutat.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, CAP DE LLISTA DE JUNTS PEL PONT DE SUERT - OLGA ESCOLL, CAP DE LLISTA DE COMPROMÍS PEL PONT DE SUERT