La promotora del Dr Music Festival ha anunciat que cancel·la l’edició d’aquest estiu. Una edició que ja fa dies que arrossega polèmica després que l’Agència Catalana de l’Aigua emetés un informe negatiu, fet que va provocar que els organitzadors canviessin la ubicació. La reubicació del festival al circuit de Montmeló ha suposat la devolució de molts abonaments i la promotora argumenta que el nombre d’entrades venudes no arriba als mínims per celebrar el festival. També s’ha anunciat que es retornarà l’import de les entrades ja comprades a partir del 21 de juny.
El festival estava previst per als dies 12, 13 i 14 de juliol, inicialment a les Valls d’Àneu, espai que ja havia acollit les edicions passades, però després es va reubicar al circuit de Montmeló, no sense polèmica i reclamacions dels municipis pallaresos, i finalment el festival, que havia de ser el més gran del sud d’Europa, ha anunciat, quan faltava un mes just per la seva celebració, que es cancel·la.