El cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, ha rebut aquest dimecres a l’alcalde en funcions de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, en una visita de cortesia coincidint amb l’inici de la legislatura a Andorra i el final del mandat a l’ajuntament alturgellenc. La trobada s’ha emmarcat en les tradicionals bones relacions de veïnatge entre tots dos territoris, tal com han informat des de l'executiu andorrà.
En la reunió també s’ha posat de relleu alguns projectes transfronterers ja existents de l’àmbit cultural, com la candidatura conjunta de la Unesco; social, com els Jocs Special Olympics, o col·laboracions en l’àmbit de la salut. Uns projectes que podrien veure’s ampliats en el futur si es dona un impuls a la posició d'Andorra com a eix vertebrador de l'àrea d'influència pirinenca, tal com va reivindica Espot en la darrera Trobada Empresarial al Pirineu.