Aquesta setmana han acabat les obres de millora als carrers Fra Andreu Capella i Bellavista de la Seu d’Urgell. En el cas de Bellavista, com que és de vianants, s’ha optat per un paviment imprès amb rajola petita. A Fra Andreu Capella, en canvi, s’ha optat per una opció força més resistent, ja que ha de suportar el trànsit pesat dels camions del mercat. Un fet que havia comportat una degradació molt important a l’antic paviment.

En aquest sentit, i tot i que dissabte deixarà de ser tinent d’alcalde d’Urbanisme, Fierro creu que s’ha trobat un sistema que es podria aplicar per millorar la resta de carrer Major i Lluís de Sabater.

Amb aquestes obres ha finalitzat la millora de 16 carrers de la ciutat, així com del Camí del Salit. Concretament, s'han asfaltat diverses vies que encara tenien paviment de llamborda, com era el cas d'alguns trams del carrer de Llorenç Tomàs i Costa o el carrer Monturull. Així mateix, la intervenció ha substituït paviment de formigó d’alguns carrers del centre de la ciutat.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE EN FUNCIONS D’URBANISME