L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest dimarts les activitats d’estiu dirigides als joves. D’una banda, enguany s’han programat una dotzena de propostes noctures, enmarcades en el programa Insomni. Així, els mesos de juliol i agost s’oferiran caminades de lluna, cinema a la fresca, circ, piscina nocturna una nit blanca o un concert de folk, entre d’altres.

A banda, també s’ha donat a conèixer l’oferta formativa de què disposaran els joves aquest estiu a la Seu i l’Alt Urgell.

D’altra banda, ja aquest pròxim dissabte tindrà lloc una Festa Holly, organitzada per celebrar la festa de final de curs dels alumnes de secundària i de batxillerat de la Seu d’Urgell. La celebració s’iniciarà a les sis de la tarda i tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE JOVENTUT EN FUNCIONS