Ja han sortit les bases de la novena edició de la beca de recerca Mossèn Jesús Castells. La publicació de les bases s’ha fet coincidir amb la Setmana internacional dels Arxius, ja que la beca, dotada amb 3000 euros, s’atorga al millor projecte de recerca inèdit sobre qualsevol temàtica d’estudi centrada en fons de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà.

El becari disposa d’un any per realitzar el treball de recerca un cop el jurat ha emès el veredicte del projecte guanyador. Aquesta beca enguany arriba a la novena edició, fet que significa que ja hi ha hagut 7 projectes finalitzats i publicats i un que s’està realitzant. A més de facilitar que investigadors puguin treballar en el seu camp, aquesta beca fa que els fons de l’Arxiu siguin estudiats i revisats, fet que es trasllada en coneixement de la història del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: FERNANDO LÁZARO, DIRECTOR ARXIU COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ